Tagg: FundedByMe

Fundedbyme riktar sig mot noterade bolag

Fundedbyme riktar sig mot noterade bolag. Lanserar nya produkter i höst.

Svenska Droshi tar in mer kapital för att växa

Vi har tidigare skrivit om det svenska bolaget Droshi som utvecklat en egen plattform för e-handlare och leverantörer som arbetar med dropshipping. Nu är bolaget aktuella med en tredje crowdfundingrunda på FundedByme.

Ta chansen att investera i en ljusare framtid

Svensk-norska bolaget SWITCHR är aktuella med en crowdfundingkampanj på FundedByMe. Bolaget gör det möjligt för enskilda privatpersoner och företag att köpa andelar och enskilda solpaneler i större solcellsparker.

Droshi crowdfundar och siktar på Europa-expansion

Svenska Droshi är aktuella med en ny crowdfundingrunda på FundedByMe. Med ett beprövat koncept och ett tydligt proof of concept siktar bolaget nu på expansion utanför Sveriges gränser.

Ny svensk startup löser parkeringsproblemet!

ApParkingSpot är en svenskt startup som har lyckats ta fram en app med avancerad teknologi som gör det möjligt för folk att låna ut sina parkeringsplatser vid tidpunkter då dessa inte används.

Tip&Tot gör färsk barnmat hett i Sverige!

Vuxna vill äta nyttigt, näringsrikt och ekologiskt, varför ska inte våra barn få samma möjlighet? Med den inställningen grundades Svenska Tip & Tot som är aktuella med en crowdfundingkampanj.
Johannes Cullberg, VD och grundare av matkedjan paradiset.

Paradiset går mot säker succé

Framtiden ser onekligen grön ut för matkedjan Paradiset som är aktuella med en crowdfundingkampanj på FundedByMe. På endast några få dagar har bolaget gjort succé och redan säkrat över 12 miljoner kronor.

Ekobryggeriet ska växa med crowdfunding

Med en kombination av snygg förpackningsdesign, god smak och ekologiskt tänk har Ekobryggeriet lyckats att ta fram en rad spännande drycker som gjort succé i Sverige och utomlands. Nu vill företaget växa och erbjuder därför folk att bli delägare via crowdfundingplattformen FundedByMe.

Svenska Möbler gör succé i Singapore

Läs om Systrarna Ellen och Emelie Hedén som gör succé genom att sälja antika svenska möbler i Singapore. Nu vill de växa genom crowdfunding.

Löparskor för hästar – ny svensk uppfinning

Det är väldigt sällan ett företag kan skapa ett helt nytt produktsegment på en världsmarknad. Med sina unika sportskor för hästar är svenska Shings på väg att göra det.

Droshi säkrar 2 miljoner i finansiering via crowdfunding

Stockholmsbolaget Droshi (Scandinavian Dropshipping AB) har med några dagar kvar på sin kampanj säkrat en finansiering om minst 2 miljoner kronor via crowdfunding-plattformen FundedByMe. Över...