Fundedbyme riktar sig mot noterade bolag

Fundedbyme riktar sig mot noterade bolag

Av Redaktionen | 2019-10-11

Fundedbyme skriver i ett pressmeddelande att de kommer lansera nya tjänster till noterade bolag. Diskussioner förs med flera distributionspartners samt fondkommissionärer. Planen är att börja erbjuda dessa tjänster inom kort.

”Strategin för förvärvet samt konsolideringen av Laika Consulting har varit att kunna erbjuda Fundedbymes metoder för bolag i olika faser, från såddfinansiering till pre-IPO. Nu kan vi snart även arbeta med kundbolag i noterad miljö”, säger Daniel Daboczy, VD för Fundedbyme i ett pressmeddelande.

Under öppningsfasen kommer Fundedbyme att samarbeta med Stockpicker.

”Vi är ödmjuka inför de utmaningar och regler dessa kundbolag står inför och hoppas att vi kan bistå. Samtidigt är vi glada över möjligheten att bredda vårt erbjudande mot nya kunder, samt att kunna erbjuda våra investerarnätverk möjlighet att investera i mognare noterade bolag”, säger Daniel Daboczy.