Finländska klockor helt rätt i tiden

Snygg smartwatch från Finland. Foto: Haikara.

Finländska klockor helt rätt i tiden

Av Redaktionen | 2017-06-04

Haikara är namnet på det finska klockmärket som nu i dagarna avslutar sin kampanj på Indiegogo.

Haikara skapar eleganta designade smartwatches för en modeintresserad målgrupp. Efter nästan två års av hårt slit valde teamet på Haikara att ta in pengar via crowdfundingplattformen Indiegogo. Med några dagar kvar av kampanjen har bolaget nått en förskottsförsäljning och beställning på strax över en miljon svenska kronor.

Pengarna ska gå till att slutföra arbetet med de sista komponenterna samt tillverkning av klockorna. Bolaget lovar börja leverera klockorna efter 6 månader. Men smakar det så kostar det, klockorna säljs nämligen för ca 3000kr.

Vi önskar våra grannar i öst ett stort lycka till och ser fram emot att se de riktiga klockorna.

För den som vill se fler bilder på klockorna och göra en beställning kommer här en länk till företagets hemsida.